AKTUELNO

Zadrugari presrećni zbog ovog saopštenja!

Nakon što je Filip Đukić napustio najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" posle devet meseci, u Belu kuću je stiglo pismo koje je Ognjen Amidžić pročitao zadrugarima.

Naime, on je stanarima ovog velelepnog zdanja saopštio da su ukućani koji trenutno borave u ovom impresivnom gradu nadomak Beograda, finalisti rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Dragi naši zadrugari, pre 281 dan se u vaš mali grad uselilo vas 37, od tog dana do danas preko 70 zadrugara je učestvovalo u ovom takmičenju, a sada skoro devet ipo meseci ima vas 24. Činjenica da ste sada prisutni dok se čita ovo pismoVeć ste postigli veliki uspeh i da ste stigli do samog kraja ovog takmičenja. Želimo da vam kažemo da smo mnogo ponosni na vas 24 i želimo da vas obavestimo da ste vi finalisti prvog serijala Zadruge. S ponosom vas obaveštavamo da su linije za glasanje otvorene i od gledalaca zavisi ko će u sredu izaći kao pobednik "Zadruge" - pročitao je Ognjen pismo.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su gromoglasnim aplauzom ispratili ovo pismo i čestitali jedni drugima. Finalno veče će se održati u sredu 20. juna, a ko će izaći kao pobednik prve sezone ovog zabavnog programa ostaje da saznamo.

Pročitajte još: DA LI GA JE SRAMOTA ONOGA ŠTO JE RADIO SA LUNOM? Sloba čestitao Ceci rođendan, EVO ŠTA JOJ JE PORUČIO! (VIDEO)

U Beloj kući je vladala euforija, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'