AKTUELNO

Sve se odigralo u toku sastanka.

Veliki šef poslao je zadrugarima pismo u kom je stanovnike "Zadruge 2" obavestio da će uskoro biti organizovana igra, kao i šta je potrebno da bi ista startovala.

Dragi zadrugari, uskoro će Veliki šef organizovati igru u Zadruzi. Da bi ste se igrali potrebno je da se podelite u četiri grupe. U svakoj grupi biće po 12 takmičara, a vođa neće igrati, nego će proveravati tok igre. Potrebno je nakon izvlačenja papira da vođa kaže ko je u kojoj grupi - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića je odmah nakon čitanja pisma počeo da izvlači papiriće iz posude, na osnovu čega su formirane grupe za igru koja je pripremljena.

U prvoj grupi našli su se Bojan Gaćeša, Marija Marinković, Toma Panić, Nevena Arsić, Mirela Barudžić, Miroslav Mika Vasić, Adam Đogani, Stanija Dobrojević, Miljana Arsić, Nikola Boganović, Marija Zonjić i Marko Petrušević.

Kada je ponovio ko se sve nalazi u prvoj grupi, Lepi Mića je prozvao Adama, zbog čega je Luna burno reagovala.

Adam Đogaj - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink

Đogani, Đogani - dodali su Adam i Luna.

Dragutin Giba Vasić, Luna Đogani, Đuro Franeta, Brendon, Savo Perović, Vladimir Tomović, Marija Jovanović, Snežana Ilić, Aleksandra Subotić, Dorotea Jovanović, Nemanja Tošić i Jovica Putniković su u drugoj grupi.

Treću grupu čine Zorica Marković, Rebeka Popović, Marija Kulić, Nataša Moskva, MC Damiro, Rada Vasić, Rade Vasić, Cobe, Ramona, Mina Vrbaški, Dean Stejin i Nikola Bokun.

Foto: RTV Pink

U poslednjoj, četvrtoj grupi, našli su se Bane Čolak, Zlata Đurković, Mirko Gavrić, Bora Santana, Olja Bajrami, Nadežda Biljić, Miljana Kulić, Suzana Perović, David Dragojević, Zerina Hećo, Aleksa Savić i Lazar Jeremić.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'