AKTUELNO

Otvorio dušu!

Mina Vrbaški prevarila je svog momka Igora Terzića posle samo nekoliko dana boravka u Imaginarijumu, a to je nakon svađe između Olje Bajrami i Zerine Hećo, bila jedna od tema tokom izbora potrčka.

Foto: RTV Pink

Jovica je prvi izneo svoje izlaganje govoreći kako ne misli da je nekoga povredio, a zatim se dotakao i ostalih ukućanki.

Ne mislim da sam povredio Minu. To je bilo zezanje. Ona se pre toga naljutila na mene i odvojila se. Ja nisam razmišljao o tome da nekoga povredim - rekao je Jovica i dodao:

Foto: RTV Pink

Pre ulaska za Lunu su me pitali da li bih bio sa njom. Non-stop su me pitali za Lunu, ja sam rekao da nije moj tip. Pitali su me da li ima neka druga devojka, ali nisam znao na Doroteu - izjavio je Putniković.

Foto: RTV Pink

Dorotea se samo smeškala, a zatim je ustala Mina Vrbaški i prokomentarisala celu situaciju govoreći kako joj se ponavlja ista ljubavna situacija kao u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Pa kako može da bude kod mene? Kao da me ne poznajete, sve je kul! (smeh) Tako da, Bože moj. Definitivno mi se ponavlja priča kao u prvoj sezoni. Dorotea je sada Toma. Šalim se. Ja Dorotetu ne smatram za konkurecniju - pričala je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi ispod možete pogledati kako je sve izgledalo tokom ove situacije za vreme izbora potrčka.

Autor: S. K.

#Dorotea Jovanović

#Jovica Putniković

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'