AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno.

Mina Vrbaški i Jovica Putnković su danas nekoliko puta raskidali i mirili se. On je na sastanku naglasio da nisu zajedno i da mu se dopada Miljana Arsić, zbog čega je Mina potpuno pobesnela.

Ona je izvela Arsićevu i otvoreno joj zapretila da ne sme da prilazi Jovici, a onda se vratila za sto i očitala mu buvkicu.

Neće ti više prilaziti. Ako nećeš da budeš moj, nećeš da budeš ni sa jednom drugom - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi mi pokazala uopšte da ti je stalo - pravdao se Putniković.

On joj je zamerio to što ne pokazuje da je zaljubljena i nigde nikada ne priča o njemu.

Ti me ne poznaješ. Ne želim da komentarišem bilo kakvu glupost, ja nisam taj tip devojke, nikad nisam komentarisala - rekla je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam poverenja u tebe. Ušla si ovde i bila si sa dečkom čije si ime istetovirala na ruci, kako da znam da i mene nećeš tako da ostaviš. Smeta mi to - naveo je Jovica.

Nakon što je Putniković poemnuo tetovažu njenog bivšeg dečka Igora Terzića čije ime Mina ima ispisano na dlanu, ona je potpuno poludela.

Hoćeš ovde da skinem tetovažu? Trčiš pred rudu, žuriš kao da je poslednji dan. Onu devojku ću da uništim. Budiš u meni ono najgore - rekla je Mina.
Nemoj to da radiš, molim te - preklinjao je Jovica, ali zadrugarka je bila neumoljiva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE MI JE PROŠLO KROZ GLAVU: Majka Nikole Bokuna se PRESEKLA KAD JE ČULA DA JE ISPAO IZ ZADRUGE, pa otkrila da se ZABRINULA ZA NJEGA!

Nemoj više da joj prilaziš. Ako si sa mnom bio ne možeš da budeš ni sa jednom drugom ovde, to je kraj - završila je Mina.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

'