AKTUELNO

Da li će mu oprostiti?

Nakon priznanja Mine Vrbaški da je imala se*s sa Jovicom Putnikovićem, on je zatražio da porazgovara sa Nevenom Arsić, sestrom svoje izabranice, kako bi joj se opravdao i objasnio kako stoje stvari između njega i Mine.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jovica tvrdi da je Mina zahtevala od njega da imaju odnose i da on u javnost nije izneo detalje se*sa zbog Minine porodice. Nevena ga je pažljivo slušala, ali i dalje ne opravdava njegov postupak zbog kojeg ispašta njena sestra.

U lajvu je rekla da ničega nije bilo i ja ćutim zbog njene porodice. I onda Mina ode kod Miljane i kaže da je bilo. Meni priča nemoj zbog porodice, i onda pogazi i brata i porodicu da bi nas dvoje s*ebala - žalio se Jovica zadrugarima, a onda se osamio sa Nevenom, Miljaninom sestrom, pa priznao:

Foto: TvPink Printscreen

To je njena igra, kako nije shvatila. Ona je pogazila sve reči kako bi s*ebala nas dvoje. Zašto je morala da joj veruje - žalio se trener.
Do ovoga ne bi došlo da si ti njoj rekao bilo je nešto kada nas dvoje nismo bili zajedno. Vi se razumete pogledom, mogao si da joj kažeš - rekla je Nevena.

Foto: TvPink Printscreen

Dok se Jovica pravdao Neveni, Miljana Arsić je bila u Mininom društvu i ona je ponovo potvrdila priču koju je izrekla za stolom. Da li će bliznakinja popustiti i oprostiti Jovici ovu prevaru ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ONA NIJE ZNALA ZA VEZU SA ADAMOM: Minina mama OSUDILA JOVIČINO PONAŠANJE prema njenoj ćerki, a evo šta misli o mladom Đoganiju! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'