AKTUELNO

Nisu mogli da sakriju razočarenje.

Na Rajskom ostrvu nastala je opšta pometnja, a sve zbog pisma koje im je poslao Veliki šef. Naime, zadrugari su imali zadatak da pred svima navedu ko su prema njihovom mišljenju bezosećajne osobe sa kojima dele životni prostor, kao i razloge zbog kojih su stekli takvo mišljenje.

Mnogi su neozbiljno shvatili ovaj sastanak, pa je pred sam kraj njihovog izlaganja na adresu Bele kuće pristiglo još jedno pismo koje im se nimalo nije dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, s obzirom na to da se pojedinci i dalje ne obaziru na zadatke Velikog šefa i misliti da će prevariti ako navedu sebe i ne zamere se nikome, doneli smo odluku. Osim neozbiljnosti i činjenice da je malo onih koji su naveli činjenice i razloge zbog kojih su izabrali bezosećajne, doneli smo odluku da svi budete kažnjeni i smanjimo budžet za 500 dinara. Dorotea je izabrana za najbezosećajniju osobu na Fejsbuk stranici - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su bili šokirani svime što im je Veliki šef poručio, a kakva je bila njihova reakcija, detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'