AKTUELNO

Nisu mogli da veruju svojim ušima.

Bojan Gaćeša je tokom današnjeg poslepodneva napravio veliku grešku ispričavši vic koji je izazvao veliko gnušanje zadrugara, ali i cele nacije.

Zbog ovoga Veliki šef je odmah reagovao i diskvalifikovao je pomenutog zadrugara. Ukućani su bili šokirani onime što je izgovorio Gaćeša, pa su nakon njegovog izlaska komentarisali njegovo ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić, David Dragojević, Marija Kulić, Nevena Arsić su samo neki od zadrugara koji nisu mogli da dođu sebi zbog onoga što su čuli.

Ja ništa odvratnije, morbidnije i retardiranije u životu nisam čuo. On je loš čovek. Kako je tako nešto mogao da kaže - pričao je David sa Aleksandrom.
Od pete godine znam da se to desilo. Taj mozak kome je to smešno... Koje je to društvo koje to podržava? Ti sad vidiš koliko je društvo bolesno. Ovo nije crni humor, ovo ne može da se opiše rečima - prokomentarisala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da zaboravim šta je rekao. Vrtim se u krevetu, ne mogu da zaspim - potresla se Marija Kulić, a njeno mišljenje su delile i Dorotea Jovanović i Marija Jovanović.
Napolju je jecao. Sad je postao tek svestan. Ja sam mu svaki dan pričala da ga ne prepoznajem. Ovo mu u životu nije trebalo. Ovo nije dečko koga ja poznajem... Ovo je za svaku osudu, on je svestan toga i sam je to rekao - rekla je Nevena Arsić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Veliki šef ŽESTOKO OSUDIO VIC KOJIM JE Bojan UVREDIO CELU NACIJU, a ovo je NJEGOVA KAZNA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo, ali i šta su ostali zadrugari rekli povodom ovoga.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bojan Gaćeša

'