AKTUELNO

Biće veliki izazov za ukućane.

Nakon što su se zadrugari probudili, Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je zadrugare odmah alarmirao da se pokrenu i stavio pred njih jedan zadatak.

Naime, on im je zadao jedan vrlo zanimljiv izazov kome niko nije mogao da odoli. Oni su morali da pronađu kartu spasa koja će im doneti vrednu nagradu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, danas je tačno mesec dana kada se većina vas uselila u Belu kuću. Naime, u "Zadruzi" je sakrivena karta spasa i gledaoci od prvog trenutka znaju za to, a sada je vreme da i vi upoznate. Karta spasa se nalazi u velelepnom gradu "Zadruzi", a ko je pronađe očekuje ga velika nagrada, što jednom od vas može potpuno da promeni život u ovom gradu, a na vama je da dobro razmislite gde bi moglo biti i da je potražite. Veliki šef - pročitala je pismo Rada Vasić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE UVEK BILA OVAKVA: Marijana Zonjić je zavela Adama Đoganija u Zadruzi, a DA JU JE VIDEO U OVOM IZDANJU PITANJE JE DA LI BI MU SE SVIDELA! (VIDEO)

Nakon što je pročitano pismo, zadrugari su odmah poskočili i poslušali naredbu Velikog šefa, a kome će se posrećiti, ostaje da saznamo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'