AKTUELNO

Istina izašla na videlo.

Nakon brutalne svađe koja se dogodila između Marijane Zonjić i Adama Đoganija u koju se umešala i Mina Vrbaški, njih dve su povele ozbiljan razgovor kako bi razjasnile jedna drugoj kako stvari stoje.

Zašto ti meni govoriš ku*vetino jedna? Ko si ti da to meni kažeš?  Vas dvoje ste svaku priču završili. Adam i ja smo bili zajedno i možda ćemo se opet pomiriti. Ti si kriva što se na sve pališ - rekla je Mina Marijani.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem da vi budete zajedno, nego je problem, što je rekao da sam ja problem i da ja moram da razmislim - objasnila je plavuša.

Nakon toga Mina je ispričala da su se njih dvoje tokom prethodne večeri držali za ruke i da je Adam izjavio da su on i Marijana raskinuli. Ovom razgovoru je prisustvovala i Stanija Dobrojević kojoj nije bilo jasno kako su njih dvoje opst u istoj priči.

Foto: TvPink Printscreen

Hoćeš da kažeš da se ti Adamu sviđaš naprasno posle dve godine - bila je znatiželjna Stanija, na šta je Mina ostavila prostora da se nagađa.

Stanija je tešila Marijanu da nije moguće da se Mini sviđa stara ljubav, već da ona samo želi da se igra sa njim i da bi najbolje rešenje bilo da ona ignoriše ovu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIKAD NISAM BILA ZA ADAMOVU I MARIJANINU VEZU! Luna OSULA PALJUBU po Zonjićevoj: PRLJAVA JE I ODVRATNA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

#Mina Vrbaški

'