AKTUELNO

Posađala se čak i sa Lepim Mićom.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Dorotee Jovanović i Lazara Jeremića koji je pokušao da objasni plavuši da ne treba da uzima hleb koji je bačen u smeće.

Zbog prebacivanja Lazara, ali i ostalih zadrugara, Jovanovićeva je pobesnela govoreći da niko njoj neće pričati šta treba da radi, pa se pojedinim zadrugarima žalila zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

Kritiku je dobila i Rebeka Popović od Mikija Đuričića koji joj je skrenuo pažnju da je grozno to što su uradile.

Ne možeš terati priču kad nisi u pravu.... Bedno i jadno. Ko god da je to uradio, ja bih mu isto rekao. Ja sam šokiran. Kad ste videli da je buđav, što ste uzele. Ne mora ni da pobuđa, a može da povuče miris. Ako se u nešto razumem, to je u hranu - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Razgovoru Rebeke i Mikija pridružila se i Dorotea koja se pravdala da je samo želela da vidi reakciju Snežane Ilić koja je bacila taj hleb.

Htele smo da vidimo da li žena koja stalno kuka za hranom baca hleb - pravdala se Dorotea Mikiju.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je takođe prekoreo Doroteu da treba da pripazi na ishranu jer se ugojila, što je plavušu još više razbesnelo.

Ja sam sebi savršeno lepa i kada se ugojim. Neće meni niko da broji kilograme. Neću niko da mi broji zalogaje. Neću niko da mi nabija pritisak zbog ishrane - odbrusila je Dorotea Mići, a onda je ispričala Radi i Miki Vasiću celu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Gospođa sudija samo traži, a nikada neće da da hranu... Ja sam malo gricnula i pljunula, da vidim, zato što je hleb bio svež. Gospođa šteka i neće da jede svoju hranu nego koristi tuđu. Nas dve smo sada osuđene što smo htele da pojedemo sav taj hleb jer nemamo ništa. I sad nam skaču Mića, Miki, Lazar. Neću pustiti Miću da mi priča, bez obzira što je mamin prijatelj. Neka okači mačku o rep, ja sam svoja. Ni mama ne može da mi skače na glavu za neke stvari - besnela je Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NJIHOVA VEZA ĆE PUĆI! Rade siguran da će David i Aleksandra RASKINUTI, pa otkrio da je on zaljubljen u Lunu: KRADOM JE UHVATIO ZA RUKU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'