AKTUELNO

Tenzija između njih ne prestaje.

Kupovina namirnica je danas u Beloj kući prošla veoma turbulelntno. Najogorčeniji posle šopinga je ostao David Dragojević i Aleksandra Subotić koji nisu dobili dovoljno hrane za novac koji su dali.

Za njih je kupovala hranu Marija Kulić, sa kojom su njih dvoje u sukobu. Voditelj Milan Milošević bio je znatiželjan zbog čega su baš njoj dali novac uprkos činjenici da su oni ljuti neprijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

Ja govno debelo sam pitao da li će mi kupiti. Dao sam joj 9.700. Ona ulazi sa tri džaka i svoj odnosi. Ona je sa svojim džakom pobegla i govori da je naš džak onaj što je zapravo bio Brendonov - prepričavao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njemu rekla da neću da mu kupim, on je rekao "kupi bilo šta". Ja sam mu rekla da ću kupiti ono što ja hoću - dodala je Marija.
Marijana je rekla da ne može. Kome ja da dam? Krmačo jedna, kada nisi imala hranu, ja sam ti davao. Ti si hranu ukrala, smeće jedno - nastavio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Zamisli da ja Mići dam novac, a od prvog dana nisam sa njim u dobrim odnosima. Budite prezadovoljni što sam i ono kupila kada ste meni dali novac - odbrusila mu je Marija.

Miljana Kulić je bila pri čvrstom stavu da je David namerno dao njenoj majci novac kako bi napravio skandal.

On je znao do čega će doći, zato joj je i dao novac. Ja sam Miljana Kulić i meni ne dozvoljava da se spuštam na ovaj džiberski nivo. Meni su te svađe džiberske. Moje ime ne dopušta da se spuštam na njihov nivo - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je i Dorotea Jovanović takođe zavisila od Marijine dobre volje da joj kupi hranu, ona je ostala kivna na nju, pa je večeras iskoristila priliku da joj sve saspe u lice.

Zašto niste sačuvali račun? Gospođa je mogla da sačuva lovu i da ćutke sačeka sledeću kupovinu i kupi sve što joj treba. Novac bi samo strpala u džep. To je samo jedna teorija za jednog iskusnog igrača. Pravite se ludi i ne prikazujete novac koji ste sakrili. Nije vas sramota da četiri deteta ostavite gladnima - rekla je ljutito Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: I SLOBA JE BIO OŽENJEN: Marijana i Cobe se pravdali da su samo prijatelji, ali NIKOGA NISU UBEDILI U TO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji su dostupni ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#David Dragojević

#Miljana Kulić

'