AKTUELNO

Radonić nije mogao da se izbori sa njegovim komentarom.

Voditelj Milan Milošević je posetio Belu kuću kako bi među zadrugarima izabrali materijalistu. Većina zadrugara je delila mišljenje da je to Branislav Radonić Brendon, a to je posebno istakao i Aleksa Savić.

Foto: TvPink Printscreen

Reči Pinkove zvezde su očigledno osujetile Brendona, pa je osuo paljubu na njega, ali Aleksa se uprkos uvredama koje je dobio od njega, poneo kao pravi džentlmen i prigodnim tonom mu rekao šta misli o njemu.

Brendon i Rada su po mom mišljenju materijalisti. Brendon konstantno priča o novcu koji će zaraditi posle rijalitija, priča o svojim bankovnim računima. Priča o vrednostnim nekretninama, traktorima - rekao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si netalentovan i seljak. Nemaš harizmu. Balav si i takav ćeš i ostati. Nemaš faktor x. Možeš da trepćeš kao krava tamo nekome, ti si nebitan lik - vređao ga je Brendon.

Ove reči su bile smešne Aleksi, pa čak nije želeo ni da komentariše i ulazi u veću raspravu sa njim, i time pokazao svoje dostojanstvo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Marijana OTVORILA DUŠU Cobetu, pa mu priznala kakvu je saradnju imala sa Gagijem Đoganijem, a zbog onoga što je rekla o Čolaku, njemu neće biti dobro! (VIDEO)

Autor: D. B.

#Aleksa Savić

'