AKTUELNO

Nisu mogle da obuzdaju bes.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Dorotee Jovanović i Maje Marinković i to ni zbog koga drugog nego zbog Marka Miljkovića koga su obe zadrugarke delile.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Maja je etiketirana kao najgluplja osoba i to zbog toga što je pokazala ljubomoru i što je komentarisala Markov odnos sa Doroteom. Njih dvoje su bili zajedno na jedno veče i razmenjivali nežnosti pod jorgan planinom i tada ju je okarakterisala kao "devojku lakog morala".

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su se ispolivale vodom, unosile jedna drugoj u lice, ali do fizičkog kontakta nije došlo, jer je obezbeđenje sve vreme bilo prisutno i sprečilo da dođe do većeg konflikta.

Nabubreli paradajzu, devojko lakog morala, sedi dole. Videćemo večeras tvoj nastup, droljo jedna - vređala je Maja Doroteu, a onda je došlo do polivanja vodom.
Zašto te odjebao posle 3 dana - uzvratila joj je Dorotea, a onda su se čula dobacivanja nekog od zadrugara "Šta uradi 14 centimetara".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovog sukoba Maja je izbrana za najgluplju osobu, a ona je ćutke prihvatila ovu etiketu.

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA JOJ OPROSTI OVE REČI! Zbog izbora materijaliste izbila ŽESTOKA SVAĐA između Lune i Nadežde! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'