AKTUELNO

Želi da se udalji od Marijane.

O druženju sa Marijanom Zonjić, Cobe je prošle noći razgovarao sa nekoliko zadrugara, a među njima je bio i Tomislav Panić sa kojim je pevač pričao ispred kazina u dvorištu. Toma je savetovao Cobeta da bi bilo najbolje da se samo šali na svoj račun.

Foto: RTV Pink

Tomislav Panić je pričao pevaču da se stalno druži sa Marijanom Zonjić, zbog čega ih prate priče da gaje ljubavne emocije jedno prema drugom.

Da li vidiš šta mi rade za stolom? Kako ti to gledaš? Da li se zaljubila Marijana? - pitao je Cobe Tomu.

Foto: RTV Pink

Ja sam sa njom pričao posle žurke. Rekao sam joj za tebe: "Marijana, zaj*bi me", znam da ti ne bi dala mira putem telefona da ste napolju - govorio je Toma Cobetu.

Foto: RTV Pink

Misliš da je zaljubljena? Da li je tako? Ja njoj ne dajem nikakav povod. Ja njoj kažem: "Marijana, ja tebe gotivim, ali kao sestru i drugaricu, ništa više od toga". Prave priču koje nema! Mene počelo da smara što mi lepe devojku. Mislim da je bolje zbog moje porodice da se povučem - dodao je Cobe.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Cobe je već godinama u braku, a kada je ekipa portala Pink.rs pokušala da stupi u kontakt sa njegovom suprugom Anom kako bi čuli njen komentar povodom cele situacije, javio se muškarac o čemu možete više čitati klikom na ovaj link.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Cobe Bakjarević

#Marijana Zonjić

'