AKTUELNO

Potresla je nesreća koju je pevač doživeo.

Od kada je saznala za tešku saobraćajnu nezgodu koju je doživeo pevač Darko Lazić, Miljana Kulić ne prestaje da priča koliko ju je ova nesreća pogodila. Ona je u u toku noći u kameru poslala reči podrške pevaču koji se oporavlja u bolnici.

Foto: TvPink Printscreen

Uzalud sada da idem kod Drveta jer znam da si u šok sobi. Ali kada se oporaviš, sve od sebe ću dati za par dana, neću izlaziti iz Rajskog vrta, pristaću na svaki zadatak, samo da te vidim, poljubim i zagrlim. Mnogo te volim i šta da ti kažem. Kad sam ti pričala ne vozi brzo, život je najbitniji. Imao si reće, ali to ti je za nauk - rekla je Miljana dok ju je Toma Panić tešio i grlio.

Ona je, zatim, Bori Santani i Nataši Moskvi prepričavala svoje poznanstvo sa Darkom i otkrila na šta ga je stalno upozoravala.

Foto: TvPink Printscreen

Pričala sam, pričala i pričala, vozi oprezno, jednom se život gubi.  Mogu da zamislim kako je njegovoj majci, ocu i baki - rekla je Miljana.
Ja ga ne poznajem, ali strašno je to - složila se Nataša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ON ĆE IZVISITI KAO BUDALA! Marija ponovo PECNULA Zerinu spomenuvši joj vezu sa Banetom, a evo šta je KLICA svađe između Kulićevih i Zerine! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'