AKTUELNO

Zbog kazne su dobili manje novca nego inače, a pojedini će morati da se snađu sa samo 500 dinara.

Novoizabrani vođa Bora Santana imao je težak zadatak da raspodeli ovonedeljni budžet. Zadrugari su kažnjeni smanjenjem budžeta, pa su mnogi ostali nezadovoljni posle podele novca.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti na osnovu zasluga od prošle nedelje. Kažnjeni ste sa po 1.500 dinara. Petnaest zadrugara će dobiti 500 dinara, petnaest će dobiti 1.500 dinara i dvanaest će dobiti 2.500 dinara - glasilo je pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja će dobiti najveći budžet jer je on moj prijatelj koji mi uvek pomaže i na njega mogu da se oslonim - počeo je Bora sa podelom.

Pored Nemanje, najveće budžete dobili su  Aleksa, Petrući, Zorica, Matora, Ana Korać, Bane, Jelena, Ramona, Maja i Miki.

Srednji budžet će dobiti David, on i Aleksandra kupuju zajedno sa Nemanjom koji ima novca, pa sam gledao da tako raspodelim - rekao je Bora, a Aleksandra je na njegove reči pobesnela.
A šta sam ti ja zgrešila, uvek ti dajem. Nemoj da si mi više nešto tražio - vikala je Aleksandra, iako ona ne krije da svoj novac i hranu sebično čuva za sebe.

Srednje budžete su dobili Lepi Mića, Luna, Mina, Dorotea, Eleonora, Suzana, Snežana, Jelena Krunić, Nataša, Miljana, Marko i Sava.

Bora je prvi najmanji budžet dodelio svom prijatelju Slobodanu Batjareviću Cobetu da bi ga kaznio što rasipa novac, uveren da se on neće naljutiti na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Pored Cobeta, najmanje budžete su dobili Zerina, Rada, Giba, Aleksandra, Sale, Brendon, Zlata, Olja, Rebeka, Dragana, Lazar i Adam.

Dodeljenim novcem bio je nezadovoljan i Marko Miljković koji je poručio Bori da više nisu prijatelji. Ni Miljana Kulić nije krila razočaranje što nije dobila onoliko novca koliko je očekivala.

Sada kada je smanjen budžet i kada nemamo šta da jedemo, ti daješ ljudima koje vidiš prvi put u životu. Da mi je bilo ko drugi dao, ne bih se ljutila - povikala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Bora se pravdao rečima da je pojedinim ukućanima koji su mu bliski namerno dao malo novca da bi testirao njihovu reakciju.

Pojedini zadrugari su se složili da krivica nije na Bori, već na svima njima zato što su kršenjem pravila doveli do toga da budu kažnjeni.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

PROČITAJTE JOŠ: BACILA MU SE OKO VRATA: Maja grlila i ljubila Boru da bi je izabrao za omiljenu osobu! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'