AKTUELNO

Zaljubljen je do ušiju u zgodnu plavušu.

Adam Đogani i Marijana Zonjić su se tokom današnjeg poslepodneva osamili u pabu i razmenjivali nežnosti. Adam je neprestano ljubio svoju devojku, a ovu harmoniju je prekinuo njegov bes, koji je osetio zbog toga što je Mina Vrbaški ostavila otvorena vrata ove prostorije.

Foto: TvPink Printscreen

U tom trenutku Adam je skočio sa sofe i Minu okarakterisao kao "ku*vu" i otkrio da je ona bila njegova devojka za jedno veče.

Kad je imala 16? Na jednu noć? To se od nje i očekivalo - rekla je Zonjićeva.
Bila mi je cura na jednu noć - priznao je Adam Marijani.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je bila šokirana njegovom izjavom, ali nije preterano komentarisala ono što su njih dvoje imali. Potom je Adam počeo da kuje u zvezde Zonjićevu, pa uporedio Minu sa njom i istakao kvalitete svoje sadašnje devojke.

Mene je iritiralo sve njeno, gluposti njene. Ne možete da se poredite i što se tiče emocija i što se tiče svega. To što ona misli da je najpametnija na celom svetu - kovao je u zvezde Adam svoju plavušu, dok je ona istakla njih dve ne mogu da se porede.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Jelena Golubović poručila Aleksandri da ne OSUĐUJE SVOG OCA ZBOG VEZE SA Mininom mamom: I ti si u mladosti pravila kikseve! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'