AKTUELNO

On smatra da njihova romansa ne štima.

Nakon Davida Dragojevića, u Rajski vrt je pozvan i Miki Đuričić, koji je bez dlake na jeziku komentarisao emotivnu vezu bivšeg fudbalera i Aleksandre Subotić.

On se dobro drži, ali tu nešto ne štima. On kad pukne biće kao i onaj u prethodnoj sezoni, lomiće ruke (aludirajući na Slobu Radanovića). Mislim da mu se sviđaju mnoge, ali da neće pokleknuti. Postoji mogućnost da raskinu, jer ova vrši pritisak - izrazio je svoje mišljenje Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Pčelar iz Kupinova je nakon nekoliko pokušaja da osvoji Rebeku Popović potupno odustao od nje, a onda se poverio Drvetu mudrosti šta misli o bivšoj simpatiji.

Shvatio sam da je devojka u koju sam se zaljubio totalno druga devojka. Sa njom ne može da se bude ni prijatelj, uvek ima kontraargument. Jedno priča, drugo misli, treće radi. Ona za svako svoje sr*anje ima oprvdanje. Ok, izabrala je drugo društvo, bolje joj je nego sa njom. Znate onu našu "Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada". Ostalo mi je razočarenje kada sam shvatio da ništa nema od našeg odnosa, ja sam prišao njoj prijateljski, ali to ni kod nje ne može. Našla je nove prijatelje...Ona sažvaće prijatelje i ispljune ih - komentarisao je Miki Rebeku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Adam PRIZNAO Marijani da mu je MINA BILA DEVOJKA ZA VEČE, a onda ih uporedio! Zonjićeva se NAJSTRAŠNIJE UVREDILA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Miroslav Miki Đuričić

'