AKTUELNO

Negativna energija vlada Belom kućom.

Stanarima Bele kuće je bolna tačka uvek hrana i oko toga su najčešće svađe. Osim žestoke svađe Nemanje Tošića i Lazara Jeremića, koji su se upravo zbog toga posvađali, i Zerina Hećo i Jelena Krunić su krenule njihovim stopama, pa svoj odnos narušile zbog hrane.

Naime, Krunićeva je zamerila Zerini što je nije pozvala da večera sa njom i Banetom, a njoj je tu pukao film, pa joj sve sasula u lice.

Foto: TvPink Printscreen

Zvao te je dva puta. Jelena, zar ti moram reći kao detetu dođi da jedeš. Je l' svaki put moram da te stavim za stolicu da jedeš. Ono što imam, ja podelim sa tobom. Šta ti je, grešiš dušu, šta ti je - Vikala je Zerina.
Znam. Mene boli, ne moraš da me zoveš. Neću da jedem. Ne pitam opet isto, pitala sam samo odakle vam hleb - odgovorila joj je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Srećom, njihova rasprava je kratko potrajala, pa su obe shvatile da je samo nesporazum bio u pitanju i neraspoloženje i jedne i druge ukućanke

Pročitajte još: DOVEO GA DO LUDILA: Tošić VAN SEBE zbog Lazara! RAZBIO TANJIR i krenuo na njega, ODMAH ULETELO OBEZBEĐENJE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jelena Krunić

'