AKTUELNO

Ovo im se nimalo neće svideti.

Pre samo nekoliko dana Ana Korać postala je nova učesnica Zadruge 2, što je oduševilo mnoge zadrugare. Ona se odmah udružila sa Eleonorom Miljković koju su takmičari često upoređivali sa njom i govorili joj da mnogo liče jedna na drugu.

Iako se neretko oglašavala po pitanju svojih bivših cimera, ovoga puta ih je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem raskrinkala i ispričala jednu anegdotu koja im se nimalo neće svideti.

Foto: TvPink Printscreen

Jednom sam rezervisala sto u klubu i došli Đekson, Filip, Marija Ana, Bora... I na kraju trebao da se plati račun, oni su mislili da neće niko da im naplati, a ja nisam imala da platim za sve. I u tom trenutku neko pozove Boru i on izlazi i vraća se i kao mora odmah da krene, posvađao se sa nekim iz obezbeđenja - ispričala je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To su sve klošari, niko za kiflu nema, a svi izlaze samo da bi ih novinari slikali. On to uradio samo da bi otišao kući - rekao je Miki.

Đuričić je zaplakao od smeha zbog svega što mu je Koraćeva još otkrila, a ukoliko želite da čujete detaljan razgovor, pogledajte video klip u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Miroslav Miki Đuričić

'