AKTUELNO

Sledi prava zabava.

Veliki šef je danas poslao pismo za stanare Bele kuće u kom ih je obavestio da je vreme za jedan potpuno neodoljiv izazov. Naime, bilo je vreme da se zadrugari malo zabave u igri koju je on osmislio.

Foto: RTV Pink

Bora Santana je kao ovonedeljni vođa pročitao pismo, dok su ga zadrugari pomno slušali i nestrpljivo čekali da igra počne.

Vreme je za igru u kojoj ćete svi učestvovati. Svako za sebe, odnosno samo jedan će biti pobednik. Igraćete ispred palate. Potrebno je da stanete na četiri metra od kante. Pored svakog zadrugara treba da stoji po deset balona. A svako od vas ima po tri minuta da ih bez korišćenja ruku svojim telom ubaci u kantu. Neka pored svake kante stoji po jedan zadrugar koji će vaditi balone iz kante, tako da uvek ima mesta da ubaci balon. Zadrugar koji za tri minuta ubaci najveći broj balona, taj je pobednik - pročitao je Bora pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se brže-bolje spremili i uputili ka predviđenoj lokaciji. A ko će biti pobednik u ovoj igri ostaje da saznamo.

Pročitajte još: MENI JE ZAPISANO DA SE UDAM ZA GAGIJA! Blondi DOZIVALA ĐOGANIJA DA UĐE U ZADRUGU, pa priznala Luni koliko obožava njenog oca, ona je OBERUČKE PRIHVATILA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'