AKTUELNO

Bez dlake na jeziku ispričao je sve.

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Jovana Tomić Matora u ,,Igri istine" pred svima otkrila da Lazar Jeremić u spoljnom svetu ima verenicu i da joj nije jasno zašto to nikada nije priznao.

Zadrugari su bili u šoku, a Nataši Moskvi nimalo nije bilo svejedno zbog svega što je čula. Zorica Marković je takođe potvrdila sve navode, iako je Lazar uporno tvrdio da nema devojku i da je sve što je Matora čula, laž.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, pre nekoliko dana izvesna Anđela Milenković pokušala je da mu pošalje pismo zajedno sa garderobom, što je odmah otkriveno, a širi auditorijum je to pismo mogao da pročita u celosti na portalu Pink.rs.

Moskva je nakon završetka emisije pokušala da sazna šta je prava istina, a onda je Jera bez dlake na jeziku ispričao šokantne detalje o njoj, što joj se nimalo neće svideti.

Ona je devojka koja je u fazonu da ne mora nikad da bude sa mnom, ali da mogu uvek da je pozovem. Rekla mi je da mogu i da imam devojke. Ja sam njoj rekao da ona i ja nikad ne možemo biti zajedno. Ona meni kaže da sam ja najbolji dečko kog sam ja upoznala, htela je decu da mi rodi. Vidi, fora je što će njoj biti teže kad shvati da nika nećemo biti zajedno. Mi smo se dopisivali, na početku, ja sam igrao fudbal. Ona me zvala, a nikad se nismo videli. Ona mi je pričala o svemu. Ja je gotivim kao lika i ortaka. I došlo je do te mere da me pita: ,,Šta ćemo raditi večeras"? Ja kažem Zorici da joj dovodim drugaricu i da boljeg čoveka nije upoznala. Ja imam curu sa kojom se viđam, ona odmah nju nađe na fejsu. Ona je pričala svima da sam ja dobar momak. Ja sam davao drugarima da pričaju sa njom, smarala me. Drugari mi kažu jednom da hoće da peglaju neku ribu i da treba da izađem iz stana. I ja odem, oni mi javljaju da nam je neko ostavio neke kese ispred vrata. Ona je donela ajfon, soni, sve je poslala. Ja vraćam film, ja prvi put video ribu. To je naše poznanstvo... - počeo je da priča Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša je bila nasmejana dok je slušala sve ovo, a šta je još Lazar ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'