AKTUELNO

Plaši se da ne izgubi ljubav koju ima sa Dragojevićem.

Aleksandra Subotić i David Dragojević nisu prestajali sa svađama tokom cele večeri. Zadrugarka je sve vreme prebacivala svom dečku kako je zapostavljena i da joj ljubav koju ona pruža nije uzvraćena.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je David nominovan za izbacivanje, on će još jednu noć provesti u izolaciji, a Aleksandra je insitirala da ostane u njegovom krevetu u izolaciji. David joj to nije dozvolio i poručio joj da izađe iz sobe, ona se rasplakala, pa mu poručila da prekidaju svaku komunikaciju.

Od sutra ti i ja prekidamo svaku komunikaciju. Nemoj da si mi se sutra obratio. Oterao me dečko zato što se okupao - pričala je jecajući Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva se pribojava da je sa Davidom sve bila greška, pa je svoju bol podelila sa Zerinom Hećo.

Meni uopšte nije do ovoga. Ja ne želim da od svoje veze pravim šou program. To nije ono što želim. Ja mogu sve, ali kad on nije tu, ne mogu ništa. Problem je što ja osećam nepažnju. Nije meni da ću da ga izgubim. Mene brine šta šta ako nestane sve što sam volela  - priznala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su njih dvoje opet nastavili raspravu, Aleksandra nije prestajala da plače i prebacuje Davidu zbog toga što se ona loše oseća, a njega krivi da za ovu situaciju.

Vidiš li kakav si ti, a kako se ja osećam. Počeću da te mrzim, tebi se je*e za mene. Znaš koliko mi je teško, a ti bi da spavaš - prekorela je Aleksandra Davida.

Pročitajte još: IGRAŠ SE SA MNOM! Nakon saznanja da je Lazar PISAO VERENICI, Nataša URLALA IZ SVEG GLASA na njega, pa mu poručila: IMAŠ MOZAK KAO KOKOŠKA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'