AKTUELNO

Zerina ne želi ništa više sa Banetom!

Zerina Hećo i Bane Čolak žestoko su se posvađali i raskinuli jer Banetu smeta što se zadrugark aprovokativno oblači i pije, a nakon što su se strasti smirili razgovarali su u pabu gde ih je slušala Jelena Krunić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina je izjavila da ne želi vezu sa muškarcem kao što je Bane i da je najbolje da se raziđu a potom je njihov razgovor potrajao.

Sa muškarcem kao što si ti ne želim da budem! Ja sam ovde došla zbog Sarah i tebe. Ti si se vremenom u tome izgubio. U ovom rijalitiju ostajemo ili ja ili ti. Ti imaš problem. Ti si nemoguć. Ovo je bruka i sramota i za mene i za tebe. Najbolje je da se razdvojimo -  pričala je Zerina.
Ako se razdvojimo ja idem kući. Ja znam da ti mene voliš - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam svog muža ostavila bez reči jedne zato što me je ubijao u pojam. Sa njim imam dete, pa sam ga ostavila. U životu sebi više nikada neću dozvoliti da mi neko tako nešto radi kao ono. Ja ne želim da sutra traumiraš mene i moje dete. Meni ne treba muškarac da bih živela. Ja ću imati odnos kad mi se prohte. Ja sam zadađujem novac za sebe. Muškarac mi ne treba. Ja nisam balavica. Ja imam obavezu prema jednom biću napolju koje sam svojevoljno napravila i dobila. Tebi treba pomoć nekog trećeg lica - otkrila je Zerina.

Banetova majka Jasmina javno je priznala njihovu vezu ne podržava i da joj se Zerina ne dopada, a potom su se zadrugari doatakli i te teme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li si se ti nekada upitala da li je problem u tebi? Da li su muškarci sa kojimsi bila bili ljubomorni bez razloga? Da li se ikada zapitala zašto te majke tvog muškaraca ne vole - Bane je rekao Zerini.
Tvoja majka je bila protiv naše veze i pre ulaska u Zadrugu - izjavila je Zerina.
Zato što je gledala klipove u kojima ti nešto radiš. Ti se me dovela do toga da budem psiho - otkrio je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U sred njihove rasprave u pab je ušao Miroslav Đuričić Miki i teškim rečima pokušao Baneta da prizove pameti i ukaže mu na to da bi trebalo da raskinu, sa čim Čolak nije mogai da se pomiri.

Ponašaš se kao da ti je ona prva devojka. Ti sve radiš da je oteraš od sebe. Ti hoćeš ponovo da pojedeš govno i da se pomiriš sa njom - rekao je MIki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina je pokušala da napravi kompromis sa Benotom i predložila mu da se razdvoje na pet dana kao bi se strasti smirile, na šta Čolak nije želeo da pritane zbog čega je ona poludela i urlala na njega.

Boli me ku*ac kako je tebi. Ne mogu više! Da li te je sramota više? Sram te bilo. Ismejavaš me što mi opada kosa. Nisam kamen. Gore mi je nego tebi deset puta. Niko ne pita ovde da li ja mogu. Sad ti ozbiljno kažem. Ja ću izaći odavde! Ili ti ili ja. Ti sada pokazuješ kako si sebičan i posesivan. Ti mene mučoš. Ti manipulišeš mojim osećanjima. Ti hoćeš da ja ležim u pidžami, da jedam kada ti hoćeš, da pijem kad ti hoćeš. Ne može tako. Evo ti ku*ac! ne Nećeš. Za mene si mrtav! Tačka i završeno! Ti ne možeš pet dana da se odvojiš od mene. Ja sam tebe precrtala. Idi od mene! Ne želim te takvog! Kraj - urlala je Zerina

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledao pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Bane Čolak

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'