AKTUELNO

Ovo im je prilika da kažu sve šta imaju!

U Beloj kući vlada opšta pometnja, a sve zbog mnogobrojnih dešavanja koja su u poslednjih nekoliko dana izazvala lavinu komentara i na društvenim mrežama. Kako su zadrugari sve češće u ozbiljnim konfliktima, mnogo toga ostalo je nerazjašnjeno i nedefinisano.

Zbog toga je Veliki šef doneo odluku da na njihovu adresu pošalje pismo, koje će zasigurno rešiti mnogo toga.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, održavanje porodičnih sastanaka je sastavni deo vašeg života. Kako je u poslednjih nekoliko dana bilo uzburkanih događaja, neophodno je da održite vanredni porodični sastanak. Važno je da sve nedoumice i neraščišćene ondose rešite kako bi Zadruga mogla da funkcioniše. Treba da komentarišete dešavanja koja su uzburkala Zadrugu. Treba da objasnite sve što se u proteklih nekoliko dana dešavalo - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo je situacija koje su privukle pažnju gledalaca kao i nas ovde. Naročito kad je voditelj Milan objasnio neke stvari. Priča koju je Lazar plasirao izazvala je buru negodovanja i da on uopšte ne zna zašto je sve to rekao. Imamo i ove devojke koje pi*aju kao fontane... Mnoge stvari su izazvale veliku pažnju. Imamo i Tomu koji je jedina prevara, pošto nije vratio pare. Gde su pare? - pitao je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je mirna savest što se tiče svega što se pričalo o meni i Lazaru, kakva glupost. Nemam nikom ništa da zamerim, osim, zamoliću sve neke priče dalje o Nataši, Lazaru i tako dalje, da me ne spominjete, jer nisam želela da imam veze sa tim ili je to vama tako odgovaralo - rekla je Zorica.

Šta su ostali ukućani ispričali, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Veliki šef

'