AKTUELNO

Više ništa nije kao pre.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedno od pitanja stiglo je i za Olju Bajrami, koje se odnosilo na njen odnos sa Tomislavom Panićem Tomom. Gledaoca je zanimalo da li je pevačica očekivala od Tome da je izabere za omiljenu i udeli joj veći nedeljni budžet osobu s obzirom na to da su ranije bili u veoma prisnim odnosima i da je zadrugar često pričao o emocijama koje gaji prema Olji.

Ja sam Rebeki rekla da spremi kofere jer sam očekivala da će ona ići sa njim u hotel s obzirom na to da se danima priča ovde da se ona i Toma muvaju. Ja nisam očekivala da ću biti omiljena zato što ja sa Tomom nemam nikakav odnos. On je meni rekao da sam mu još uvek draga, ali meni niko ne može da bude drag kada mi govori da pušim ku*ac. Ja i dalje tvrdim da je on folirant i da je folirao celu priču - pričala je Olja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dosta više o foliranju. Ti meni govori da ja krvarim na bulji. Postoje ljudi koji imaju iste te probleme. Ja sam te tada napu*io najstrašnije - rekao je Toma.
On me nije ispoštovao za budžet. Ja smatram da bi Toma voleo da je drugačiji - izjavila je Olja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'