AKTUELNO

Nije ovo očekivala od njega.

Protekle noći, zadrugari su imali priliku da vide šta se sve pričalo o njima po ćoškovima najluksuznijeg imanja.

Nataša Moskva je čula razgovor njenog dečka, Lazara Jeremića, sa Markom Miljkovićem i Draganom Mitar, kada je Lazar doveo u pitanje njenu ulogu majke i to kako se predstavlja svetu, a kod kuće ima decu.

Foto: TvPink Printscreen

On je tom prilikom bio veoma ljut zbog njenog odnosa sa Borom Santanom, kao i zbog koketiranja sa drugim muškarcima.

Poljubac sa Borom se nije dogodio. Mi smo bili na žurki, Mića je uhvatio moju i Borinu glavu i spajao ih. Nismo se dodirnuli ni jezikom, ni usnama. Mi tad nismo bili zajedno, ali svakako Bora i ja se nismo poljubili. Ja njega razumem, on je bio ljut na mene jer nismo bili zajedno. Bio je ljubomoran i na Brendona, na Tomu, ljubomoran je čak i na Lepog Miću. Ništa me nije začudilo što sam videla u ovom klipu - rekla je Moskva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Adam LJUBOMORAN na odnos Marijane i Bore, on priznao da ju je DODIRIVAO, a onda se umešala i Dorotea, pa ga NAJŽEŠĆE IZVREĐALA! (VIDEO)

Zatim je zadrugarima pušten još jedan snimak, na kom se Nataša i Lazar svađaju zbog njenog odnosa sa Branislavom Radonićem Brendonom, a na kom je Moskva tvrdila da je Brendon gej.

Foto: TvPink Printscreen

Ne verujem koliko oni pričaju o meni. I pored toga što sam rekao da nisam gej i da se ne deklarišem tako, ja sam ušao zauzet u "Zadrugu",vi pričate o meni. Uostalom, moja dobra volja je što sam rekao da nisam gej, nisam morao da kažem, ja se ne deklarišem i ne zanimaju me gej tipovi. Ja sam sa tobom igrao na žurki, bilo mi je ok. Moj privatni život je moja stvar, uopšte me ne zanima šta vi pričate. Mene to ne vređa. Ne znam što vam ja predstavljam toliko bitnu temu u vašoj fejk vezi, ako već mislite da sam gej - dao je svoj komentar Radonić na celu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ne predstavljaš problem. Bilo mi je ok na žurki, plesali smo, a on me napada za tebe, ne znam kako da ga smirim - pravdala se Nataša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Branislav Radonić Brendon

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'