AKTUELNO

Oduševili su članove stručnog žirija!

Finalnu emisiju "Pinkovih zvezda - All Talents" otvorio je romski hip-hopom sastav "Roma Sijam Grubb", koji je imao tu čast da se večeras prvi predstavi članovima žirija, ali i televizijskom auditorijumu. Za svoje predstavljanje odabrali su specifičnu numeru i zanimljivu koreografiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nastupa, žiri u sastavu Kija Kockar, Dušica Jakovljević, Sloba Radanović, Žika Todorović i Damir Handanović izneli su svoje stavove. Sloba je izjavio da bi rado snimio duet sa sastavom "Roma Sijam Grubb", dok je Kija poručila ovoj ekipi da su imali pobednički nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Barem prva tri mesta, ali u svakom slučaju, ko god da bude pobednik, vi ste imali pobednički nastup i to je najvažnije - glasio je komentar Kristine Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je spektakl. Ima i muzike i ritma i duše i svega... Dugo se ovo nije čulo! Imate moju podršku i nadam se da će narod glasati za vas - rekao je Damir Handanović.

PROČITAJTE: SAMO JEDAN MOŽE BITI 'PINKOVA ZVEZDA': Dušica i Sloba žale što njega neće gledati u borbi za 3.000.000 dinara! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Napravili ste pravi pi*vajz! Za mene ste jedni od favorita za pobedu! Svaka čast - izjavio je Žika Todorović.

Kroz SMS glasove videćemo kako će se publici svideo nastup grupe "Roma Sijam Grubb", a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Pinkove zvezde - All Talents

'