AKTUELNO

Pokažite svoj talenat i ne propustite najnovije sezone vaših omiljenih muzičkih takmičenja.

Najnovije sezone "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica" su pred nama, na ružičastoj televiziji! Mužička takmičenja za sve generacije ulaze u svoju petu, odnosno šestu sezonu i pozivaju sve pevačke talente iz regiona da se prijave na audiciju do 1. jula 2020.

Foto: TV Pink/S.P.

U ovim neočekivanim vremenima, koja nikome od nas ne padaju lako, kada smo svi isti i imamo samo jednu želju – da zdravi pobedimo pošast današnjeg doba, pesma je ta koja održava vedar duh – od Amerike, preko Italije do Srbije!

Kada nas društvena odgovornost, kao i odgovornost prema sebi i bližnjima sprečava da radimo sve što smo do juče navikli i ostajemo kod kuće kako bi ostali zdravi, ono što svakako uveseljava karantinske dane su naši talenti koji ne smeju ostati neispoljeni, jer su oni vera u život i stvaraju osećaj ispunjenosti koja nam je i te kako potrebna.

TV Pink i ovog puta osluškuje svoju publiku i u tom duhu vraća na velika vratavašu omiljena regionalna takmičenja – “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”!

Najpopularnija muzička takmičenja na ovim prostorima, su kroz dosadašnjih pet, odnosno šest sezona iznedrila velike muzičke talente, koji su uspeli da milionski auditorijum nebrojano puta ostave bez daha.

Foto: TV Pink/S.P.

Dok vežbate svoje vokalne sposobnosti ili samo dobro zabavljate svoje ukućane, prepoznajte zvezdu u sebi i prijavite se već danas za petu sezonu “Pinkovih zvezda”, odnosno šestu sezonu “Pinkovih zvezdica”. Prijavljivanje za Pinkove zvezdice je do 16, a za Pinkove zvezde od 16 godina starosti. 

Pravila za prijavljivanje su veoma laka. Da biste se prijavili za “Pinkove zvezdice”, neophodno je da snimite video u kom ćete predstaviti sebe i svoje pevačke sposobnosti i da taj snimak pošaljete na Instagram profile @pinkovezvezdiceallstars , @milica.mitrovic.pink ili na mejl adresu prijavazazvezdice@pink.rs. Ukoliko imas više od 16 godina i želiš da za tebe čuje region, prijavi se za “Pinkove zvezde” tako što ćeš snimiti video u kom predstavljaš svoj pvački talenat i snimak poslati na Instagram profile @pinkovezvezde.official, @milica.mitrovic.pink ili na mejl adresu jasampinkovazvezda@pink.rs..

Foto: TV Pink/S.P.

Svi pevački talenti iz regiona mogu da se prijave za učestvovanjeu “Pinkovim zvezdama” i “Pinkovim zvezdicama” putem mejla ili instagrama do 1. jula 2020. godine.

Ne propustite svoju šansu i budite deo omiljenih muzičkih takmičenja koji će se i ovog puta prikazivati na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, Tv Pink!

Autor: S.P.

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#muzičko takmičenje

#pevanje

#talent show

#talent šou

<
'