AKTUELNO

Sve što je saznala podelila je sa javnošću.

Mnogo je ljudi koji se interesuju za ono što će im se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, kao i za stvari na kojima treba da porede kako bi bili srećniji, a među radoznalima je i svakako pevačica Katarina Ostojić Kaja koja nije mogla da odoli, a da se ne pozabavi ovim pitanjem koje često zna da bude od presudnog značaja.

Foto: Instagram

Za razliku od velikog broja svojih koleginica, Kaja ipak nije želela da se posavetuje sa vidovnjacima, prorocima i astrolozima, već je pronašla način da spoji i lepo i korisno, možda bolje reći - ukusno.

Pročitajte još... OSMEH OD MILION DOLARA: Kada budete videli NOVI CECIN SELFI, biće vam jasno zašto je zaradio 10 HILJADA LAJKOVA za MANJE OD SAT VREMENA!

Odgovore na pitanja pronašla je u kolačićima sreće koji su joj, kako je sama priznala, "sasuli istinu u lice".

Foto: Instagram

Prema onome što je Kaja pronašla u kolačićima, ona je uvek inspirativna za svoje prijatelje što ju je, nema sumnje, veoma obradovalo, a još jedan savet kojim će se voditi u budućnosti jeste da treba da veruje u svoju intuiciju.

Pevačica je bila prijatno iznenađena porukama koje je pronašla, pa ih je, nakon detaljne analize i tumačenja, podelila sa pratiocima na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

D. T.

#Kaja Ostojić

#pevačica

'