AKTUELNO

Samo neka ona mene tuži, da vidimo šta će ona da kaže i šta ona to zna o mojoj ćerki i o toj priči sa Ćazimom - rekla je besna Gordana Džehverović za Pink.rs.

Domaću javnost najpre je šokirao prizor koji se dogodio pre nekoliko dana u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' kada je Miljan Vračević nasrnuo na Teodoru Džehverović. Nakon toga, tokom gostovanja Teodorine majke Gordane Džehverović na TV Pink došlo je do okršaja sa Miljanovom suprugom Andreom, koja se telefonski uključila u emisiju uživo i zapretila tužbom! Povodom ovih dešavanja kontaktirali smo Gordanu Džehverović koja nam je otkrila kako preživljava sve ovo.

Foto: Printscreen Youtube

Bila sam šokirana kada je Miljan stegao ruku Teodori. Videla sam da su te noći svi prilazili i govorili joj da se ne raspravlja i da se udalji, ali ona nije želela da sluša. Nije joj palo na pamet da će on nju da udari. Ona u suštini ništa nije htela da uradi, samo da isključi taj mikrofon. Da li je on popio, ili mu se nešto desilo pa je tako odreagovao to ne znam, svakako nije obratio pažnju da je to devojka. Ne znam šta bih vam rekla, mnogo sam razočarana! Pogotovo što je njegova gospođa zvala i rekla sve ono, to je strašno. - počela je majka zadrugarke.

Rasprava koja se te noći dogodila, kada se na telefonski poziv odazvala žena Miljana Vračevića,Andrea i pretila tužbom zbog pretnji i uvreda, upitali smo majku zadrugarke kako komentariše ove navode i da li zaista misli da će se po izlasku iz rijalitija to i desiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tri dana išla po sudovima, dušu su mi izvadili, tako da se ne sekiram za to. Samo neka ona mene tuži, da vidimo šta će ona da kaže i šta ona to zna o mojoj ćerki i o toj priči sa tim Ćazimom. Iskreno, muka mi je više od toga, svi znaju gde je ona bila u Poreču i šta je radila... To su samo priče rekla-kazala, veruju u gluposti a nemaju pojma šta je radila. Mnogo toga je rekao o sebi time što je pominjao neku mafiju. Iskreno da ti kažem, ako je već uradio to što je uradio, što bi i sam rekao, agresijom je na agresiju išao, trebalo je malo da stavi prst na čelo i da kaže:,,Stani, to što sam uradio nije trebalo da uradim, ipak je ona mlado dete." On je sutradan da bi opravdao svoju agresiju krenuo verbalno da lupeta gluposti da to nije normalno. Tolike laži je izneo i tolike budalaštine! Eto samo to mogu da kažem - iskreno je bila Gordana.

Nakon tog incidenta, na sastanku zadruge Miljan se javno izvinio Teodori zbog svega što se desilo, uključujući i Anđela koji je sve vreme podržavao svoju izabranicu i zbog koje je takođe učestvovao u ovom događaju.

Foto: RTV Pink

Inspirisani ovom situacijom, nadovezali smo se na događaj koji je javnosti privukao pažnju, pa smo je upitali kako komentariše stav i ponašanje Anđelove majke koja je na negativan način javno potvrdila da ne podržava vezu ovo dvoje ukućana.

Foto: TvPink Printscreen

Pa ja sve razumem, samo što mene niko ne razume. Ona je o Teodori pričala svašta i da je bila sa ovim, sa onim, pa oko tog Ćazima neka priča i sad je njoj poniženje da joj sin bude sa takvom devojkom. Kao drugo, vidite, i u karakterima se dosta razlikuju. Oni su tamo plakali, pa se smejali, pa ljubomorne scene, pa ovo, pa ono.. znate, ona je to ko zna kako preživljavala. Pričali su da je Anđelo papučar i to je sigurno zabolelo i ja sad sve to treba da trpim, ali nema veze. Mislim da se sve ovo izdešavalo samo zbog ove veze. Da nije ušla u tu vezu, iskreno da ti kažem, ničega tu ne bi bilo. Šta je Teodora sve tu rizikovala.. pa spot sa Kristijanom, ona je mogla i bez toga, a ne mogu da kažem i Anđelo je tu rizikovao i to mnogo. - rekla je za kraj intervjua pevačicina mama Gordana Džehverović.

Autor: K. R.

#Teodora Džehverović

'