AKTUELNO

Posle ovog saznanja mnogi su ostali zatečeni!

Bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, Zadruge, bio je jedan od onih koji su se samostalno borili za pravdu i istinu, a koji je svojim izlaganjem na sastancima i za stolom svakodnevno izazivao burne reakcije mnogih takmičara u Beloj kući.

Foto: Pink.rs

Iako je već nekoliko puta bio učesnik i u prethodnim rijalitijima koji su se emitovali na televiziji Pink, na veliko iznenađenje mnogih, Lepi Mića je odlučio da ponovo postane učesnik najluksuznijeg projekta i sugurno će se ponovo suprotstaviti svima koji će na nepravedan način pokušavati da skrenu pažnju na sebe.

Foto: Printscreen Youtube

On je nekoliko puta izjavio da se u okviru rijaliti programa više neće pojavljivati, ali sada nije mogao da odoli novom projektu, pa će se tako 6. septembra pojaviti na vratima "Zadruge" i sebi svojstvenim karakteristikama i osobinama podići sve na noge.

Foto: Printscreen Youtube

Upravo njega je voditelj Ognjen Nestorović večeras ugostio u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" a kako biste saznali šta on sve ima da kaže o svom učešću u ovako velikom projektu i kakav mu je plan ostanite uz televiziju Pink i prvi saznajte sve.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'