AKTUELNO

Oskar kvaliteta se dodeljuje za vrhunske rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" dobio je nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost Oskar kvaliteta za partnerstvo i resurse i za poslovne rezultate u kategoriji javnog sektora.Nagradu je primio u ime kompanije vršilac dužnosti generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Nagrada Oskar kvaliteta za beogradski aerodrom još jedna je potvrda dobrog i kvalitetnog poslovanja. Četiri meseca zaredom beležimo apsolutno povećanje mesečnog broja putnika. Neto dobit prvih devet meseci veća je za 13 odsto u odnosu na isti period prošle godine i očekujemo još jednu rekordnu godinu u svim segmentima poslovanja. Kvalitet usluge za Aerodrom Nikola Tesla Beograd je prioritet, pa je ova nagrada meni izuzetno draga .

Povećanje od devet odsto putnika u oktobru i 15 odsto veći promet robe su podaci koji, kako kaže, dovoljno govore sami za sebe.Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta 2016" po 22. put organizovale su Privredna komora Srbije i Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta.S.M.

#Aerodrom

#Beograd

#Oskar kvaliteta

'