AKTUELNO

Aksentije Ilijin (40) iz Banatskog Aranđelova kod Novog Kneževca ubijen je na pragu svoje kuće, a telo je slučajno našao komšija.

Kako mediji prenose Ilijin je pre šest godina u Crnoj Gori bio osumnjičen da je iznudio 300.000 evra od Ivanke Šarić, majke Duška i Darka Šarića.

Interesantno je da je i drugi osumnjičeni za ovu prevaru, Milivoje Terzić (26) iz Pljevalja, ubijen u zatvoru u Spužu 2011. godine. Aksentije Ilijin se čak Ivanki Šarić predstavljao kao „Marko iz kabineta predsednika Crne Gore“.

Foto: Tanjug

Aksentije Ilijin upucan je u glavu, stomak i ruku. Kako je potvrdila Bojana, majka ubijenog koja živi u susednoj Ulici Vuka Karadžića, za strašnu vest saznala je od meštanina koji je u sredu ujutro otišao kod Aksentija.

- Meštanin koji je otišao kod Aksentija da pozajmi kosačicu za travu, obavestio me je da je na kućnom pragu pronašao mog mrtvog sina - rekla je neutešna majka.

Njegovo ime vezuje se za narko-mafiju, ali to u Banatskom Aranđelovu niko nije mogao da nam potvrdi, kao ni glasine da je svojevremeno dovođen u vezu s ljudima s one strane zakona.

#Tuga

#Ubistvo

'