separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

POPOVIĆ: KRIK ME NAPADA ZBOG RUSIJE


Očigledno je da napad redakcije KRIK na mene ima veze sa mojim stavom o potrebi jačanja političkih i ekonomskih veza Srbije i Rusije, kao i stavom da Srbija treba da ostane vojno neutralna država i da nikada ne uđe u NATO, izjavio je danas ministar bez portfelja Nenad Popović.


On je u pisanoj izjavi istakao da su u poslednjem tekstu o njemu novinari istraživačke mreže KRIK izneli politički sud, pitajući se kako je moguće da jedan "ruski čovek" bude u “proevropskoj vladi”.

Ova ocena pokazuje da cilj novinara KRIK nije nikakvo istraživačko novinarstvo, već isključivo političko žigosanje i progon svih koji misle drugačije od njih, rekao je Popović.

Prema njegovim rečima, ti napadi ne dolaze slučajno u trenutku kada se na Srbiju vrše ogromni spoljni pritisci zbog samostalne i suverene politike koju naša zemlja vodi.

Pritiskaju nas zbog ruskih migova, zbog ruskog humanitarnog centra u Nišu, zbog toga što nismo uveli sankcije bratskoj Rusiji, zbog toga što kažemo da je Kosovo Srbija, a svi koji podržavaju takvu politiku postaju mete za KRIK i njihove finansijere iz inostranstva, ocenio je Popović.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti