AKTUELNO

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je rekonstrukcija vlade stalno, novootvoreno pitanje, da je svaki član vlade spreman na to da rekonstrukcije može biti u hodu, a ako do nje dođe - biće jedino zasnovana na rezultatima ili nedostatku tih rezultata.

Brnabić je, na pitanje novinara o mogućoj rekonstrukciji njenog kabineta, rekla da i ova, kao i prethodna vlada, ima dobru praksu da se vrednuju rezultati i da je svaki njen član u svakom trenutku spreman da do rekonstrucije dođe.

- Vi znate da je prethodna vlada uvela kontinuitet i praksu za koju mislim da je dobra. Mislila sam da je dobra i dok sam bila ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i danas mislim kao predsednica Vlade da je dobro, a to je da radimo na osnovu rezultata - objasnila je ona.

Rekla je da je svaki član vlade spreman na to da može u hodu biti rekonstrukcije vlade, ako se smagtra da negde može nešto brže i bolje da se radi.

- Tako da je i u ovom trenutku rekonstrukcija Vlade tema koja je otvorena. Ja neću o njoj pričati u medijima, ali ako dođe do rekonstrukcije Vlade biće jedino zasnovana na rezultatima ili nedostatku tih rezultata - naglasila je ona.

#Ana Brnabić

#Vlada

'