AKTUELNO

Iako je tek peti put na sceni, ona se savršeno snašla i u nepredviđenoj situaciji.

Žaklin Tarakči (12) iz Sofije pevala je pesmu od Fergi "A Little Party Never Killed Nobody".

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je u jednom trenutku tokom nastupa spala baletanka, pa je ona izula i drugu i šutnula ih, pa je bez problema nastavila da peva bosa.

Svojim nastupom razmrdala je žiri, pa su mnogi đuskali u stolici.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bravo, Žaklin. Super što konačno imaš ono što nama treba, tvoje savršeno pevanje i savršenu energiju, jer ti to imaš. Ovo je fantastično odrađeno, dovedeno do perfekcije igračke i pevačke, tako da sam jako ponosan što te imamo u ovom šouu - rekao je Aleksandar Cvetković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sada sve ono što tvoj glas, u stvari, jeste ide savršeno uz ovu pesmu - prokomentarisala je Leontina Vukomanović.

- Na nekoliko mesta nisi bila najtačnija, ali nekako tzvoje pevanje počinje d ami zvuči kao neko etno pevanje, karikirano etno pevanje u pop pesmama. Ti si spektakularna pevačica i sva si jedna dama, božanstvena si na sceni - rekla je Goca Tržan, i zamolila je da se vrati na svoj stari fazon.

Foto: TV Pink Printscreen

- Muzika je najlepša stvar na svetu, zato što nam pruža mogućnost da eksperimentišemo, da pevamo čas ovako, čas onako. Ti si još mala i ti ćeš tek kroz život da se tražiš u smislu stila pevanja. Ovo je eksperiment i to je svakako smelost da ti ovakvu pesmu pevaš na način na koji je pevaš - pohvalila ju je Jelena Tomašević.

- Tebe smo navikli da gledamo u jednoj drama verziji, a sada si nam prikazala nešto drugo. Snašla si se, ali sledeći put bolje da nađeš neku granicu bliže onome što je tvoj teren i tvoja sigurna zona - objasnio je Sergej Ćetković.

Žaklin je sa svih pet glasova prošla u šesti krug takmičenja.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezdice

#Žaklin Tarakči

'