AKTUELNO

Zadrugarka je oštro osudila njegovo flertovanje.

Mina Vrbaški i Marko Marković postali su skladan par u "Zadruzi 2". Niko od ukućana nije imao priliku da vidi njihove rasprave i svađe u prethodnih nekoliko dana.

Međutim, u Beloj kući kružila je priča kako je Maja Marinković bacila oko na ovog zadrugara. Iako je Vrbaški u nekoliko navrata gledala kako pokušava da flertuje sa njim, ova noć bila je kap koja je prelila čašu, pa su se žestoko sukobile.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da Marko nije mogao da je smiri, oni su se ponovo posvađali u sudnici, a onda mu je ona bez dlake na jeziku priznala šta joj smeta.

Ne možeš na mene da se dereš! Ne možeš da me prekidaš dok ja pričam i ne možeš ništa da mi zameraš! - počela je Mina.
Proći ću kroz sva vrata moguća, videćeš! Ne poznaješ me kad poludim! Sad ti hoćeš da kažeš da si nervoznija nego ja! - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad ne bih udarila devojku! Znam do koje granice smem da idem! Znam koliko se ovo razvlači, petnaest dana se mota oko tebe konstantno! Nema veze što se ti ovako ponašaš! Pet puta sam rekla da to u mom prisustvu ne radi! Ne može ovako da se ponaša i to je to! I šamar da sam joj lupila bilo bi opravdano! - vikala je Mina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detlaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

'