AKTUELNO

Đurič i Ljuba su oštro osudili njegovo ponašanje.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA MENI PRIJA... Stanija pred svima priznala ŠTA OSEĆA prema Matoroj: Sanja ostala NEMA kad ju je čula! (VIDEO)

Sledeće pitanje bilo je upućeno Marku Miljkoviću i odnosilo se na to što je on zajedno sa Davidom Dragojevićem varao u igri, gde je Marko pokušao da se na svaki način opravda, te je naveo da su u svakoj igri varali svi i da je i ovome trebalo da se progleda kroz prste. Međutim, to je zasmetalo Mikiju Đuričiću i Ljubi Pantović koji su prokomentarisali:

Nisi trebao to uraditi. Ovo je sad debelo sr*nje koje pričaš. Ne teraj me da ti kažem da si glup. Izvini se i to je to - rekao mu je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Tu je bilo nekog muvanja i u saopštenju. Marko je rekao da nas je Veliki šef napravio budalama. Veliki šef je jedini autoritet i neko ko donosi odluke o svemu. Ja ni u jednom zadatku nisam varala. Što se nije žalio na te prevare kad smo dobijali. Pošto je rekao da su on i David zaslužni za sve igre u kojima smo pobedili, onda su oni krivi što se njihove lepše polovine nalaze tamo gde se nalaze - zaključila je Ljuba.

David je na kraju dodao da je to za njega poslednja igrica u Zadruzi i da više, čak i po cenu honorara, neće učestvovati.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'