AKTUELNO

Udaraju nisko.

U Beloj kući ove noći održava se emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tokom noći polemisalo se i o odnosima Ane Korać, Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić. Ana je pre nekoliko dana izjavila da se Aleksandra samozadovoljavala tokom odnosa sa Davidom, što je mnoge šokiralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoje mišljenje iznela je i Stanija Dobrojević, koja je inače u odličnim odnosima sa Aleksandrom, i istakla da David i Ana udaraju na ženstvenost Subotićeve. Tokom ove teme Ana Korać još jednom je šokirala sve ukućane i gledaoce činjenicom da sebe ne krivi zbog ove gnusne izjave koju je imala o Aleksandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da joj udaraju na ženskost, ego i sujetu. Nije to krenulo od Ane, nego od Davida. Primetila sam da joj David udara na to da joj ubije ono žensko u njoj. Bilo je jako ružno što je i Ana to uradila. Hajde što je doživela prevarnu, nego što sada treba da sluša i da se samozadovoljava i da nije poželjna. Aleksandra je mlada i lepa devojka koja je poželjna, a David upara na to - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Osetila sam se tako! Tačno je ovo što je rekla Stanija. David hoće da se ja osećam loše. On stalno meni govori da sam loša majka, da mi nije bio verenik. Meni je govorio da jedva čeka dete da napravimo, kada se vrati iz Amerike. Što se tiče njihovog s*ksa, kao ja nisam videla šta rade tokom igre i da ga ona mazi između nogu. Dajte, koga ti dečko zaj*bavaš! Sedim na doku i gledam njih kako izlaze i govore: "Imali smo s*ks" - pričala je Aleksandra.
Nju niko nije uvredio. O čemu vi pričate? Nisam ja to rekla kao grom iz vedra neba, nego je ona meni rekla za moj s*ks, za ovo, za ono... Ja sam samo njoj uzvratila - govorila je Ana Korać koja nije osećala grižu savesti zbog svoje izjave da se Aleksandra samozadovoljavala u odnosima sa Davidom.

Foto: TV Pink Printscreen

S*ks ovde nismo imali i nećemo do kraja rijalitija da ne bi bilo: "Tu mu bivša verenica, a imaju s*ks". Pokrijemo se preko glave, pričamo, ali do s*ksa neće doći! - izjavio je David.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'