AKTUELNO

Nije im bilo svejedno!

Veliki šef je odlučio da pusti zadrugare da prethodna dva dana uživaju u veselju koje im je priređeno povodom dočeka nove godine, ali već danas su krenule da im stižu zamerke na njihovo ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo su dobili umanjeni budžet, a onda je stiglo još jedno pismo koje će ih naterati da se ozbiljno zamisle:

Zadrugari, klavijatura koju ste dobili prošle nedelje trebalo je da služi za pravljenje novogodišnjih pesmama, ali je i taj zadatak, kao i mnogi drugi, bio neuspešan. Klavijatura je uništena, a Veliki šef će razmisliti da li ćete i kada ponovo dobiti zadatak vezan za muziku - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah nakon čitanja pisma, zadrugari su krenuli da komentarišu njegov sadržaj, a prvi je, kao i uvek, bio Lepi Mića koji uvek smatra da je najpametniji, te je samog sebe nazvao "baba Vangom". Naravno, posle njega je i Saška morala da da svoj komentar:

Uzeli smo sebi za pravo da sve svojatamo. Smatram da je nepravedno da svi snosimo odgovornost za to što se desilo, produkcija treba da kažnjava pojedinca. Ne pronalazim se u tome, ne osećam se krivom, ko je to uradio, on zna, ja sam čula da si ti (Miljan), a da li je to istina ne znam. Desilo se pa se desilo - rekla je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MISLE NA OBAVEZE: Miki POBESNEO kad je njih čuo, a onda je ZATEKAO OVAJ PRIZOR! (VIDEO)

Luna Đogani je istakla da se raduje što je ovaj zadatak bio neuspešan:

Meni je baš drago što se ovo desilo, jer smo mi svi jedna stoka, to jest, sebe neću da ubrajam jer nisam kriva. Zadruga nam je mnogo pružila, a mi hoćemo još, nezahvalno, bahato, ja sam videla koliko je to uništeno i odvratno mi je i gadi mi se da sedim za ovim stolom. Treba samo da budu kazne, jer mi ne umemo da cenimo dobro - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Miljan Vračević se iznervirao jer su ga svi napali da je upravo on taj koji je polomio dirke na klavijaturi, a da li je zaista bilo tako i da li je on priznao svoju grešku pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'