AKTUELNO

Spektakl na prestižnom sajmu u Padovi. Luksuzni "Pink car" namenjen auto trkama, zasijao je punom sjaju tokom svetske premijere na sajmu u Padovi i u startu se u svojoj kategoriji odmah izdvojio od ostalih.

Ekskluzivni dizajn učinio je ovaj moćni automobil još posebnijim, prvi je u pink boji, a jedini je u svojoj klasi koji koristi alternativnu ekološku energiju. Pink media grupa posebno je ponosna što će ruzičastu lepoticu voziti dame, koje će zahvaljujući uspešnim karijerama, najbolje predstavljati Pink imperiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova ruzičašta lepotica koristi dobro poznati V8 motor od 504 konjske snage, koje je projektovao Ferari, a proizveli su ga Maserati i Alfa romeo. Njena prednost je i što razvija brzinu od 340 kilometara na čas, kao i to što ubrzanje od 100 kilometara na čas ostvaruje za samo 1,9 sekundi.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlasnik i osnivač Pink Media Group Željko Mitrović kaže da je prezentacija bila fenomenalna, kao i da je ovo zvanično prvo pojavljivanje Pink Lady.

I mene je iznenadila ovolika gužva. Prezentacija je bila fenomenalna. Ovo je bilo zvanično prvo pojavljivanje našeg trkačkog automobila, koji smo radno nazvali Pink Lady. Ja sam objasnio u govoru koji sam imao, da su "Monte Carlo Motors" i "PR-DC" sklopili timove i došli do toga da naprave jedan jako dobar auto, trkački, koji je zapravo prvi u GT klasi u tri stvari. Prva, koristi bioetanol i gas, druga, što ima isključivo ženski tim, to su tri šampionke na koje smo veoma ponosni. Možda pobeda na trakama nije najvažnija, ali to što smo izabrali da imamo ženski tim to je važna stvar, zato što automobilizam nikako nije samo muški sport. Žene su možda najvažnija stvar na ovoj planeti, jer bez njih nema života, a nema ni nas - rekao je Željko Mitrović, vlasnik i osnivač Pink Media Group.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako da je i taj slogan koji sam pustio pre nekoliko dana "Pink zna da žene vladaju svetom, a Vi?" izazvao pažnju. Čini mi se i da je delimično gužva bila i zbog toga. I treća stvar, ovo je prvi srpski tim u GT klasi u internacionalnoj konkurenciji. Tako da ćemo imati tih desetak trka po svetu. Sve kada se sabere i oduzme, iznad svih je očekivanja koliko je Pink Lady izazvao pažnje. Videli ste koje sve bio prisutan, tu su bili predstavnici najvećih svetskih kompanija u oblasti proizvodnje automobila, kao i predstavnici različitih medija iz Italije i Evrope, do toga da su bili kod našeg Miloša Pavlovića i raznih drugih vozača Formule 1. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan i idemo dalje - govori Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na tradicionalnom sajmu u Padovi predstavljeno je oko 1600 izlagača u više hala. Uzdahe su mamili i skupoceni sportski automobili sa cenama i preko 300.000 evra, ali je ipak posebnu pažnju privukao Pink car koji bi i ljubitelji automobila uskoro mogli da vide u Beogradu, možda čak i pre početka prvih trka, koje su zakazane za kraj novembra.

Foto: TV Pink Printscreen

U novembru imamo "Rimsku trku", to je neki 28. novembar, posle u decembru, pa onda je i celo proleće u nekakvim trkama. Ako budemo stigli dovešćemo je do Beograda da je Srbija vidi, mi smo srpski tim i na to smo veoma ponosni - govori Mitrović.

Uz ovu besprekornu lepoticu savršeno pristaju žene koje će je i voziti na najprestižnijim auto trkama. Tri dame, koje su deo tima Aleksandra Galo, Vanina Ickk i Tamara Vidali, svojevrsni su simboli i ikone u svetu automobilizma i automobilskih trka različitih kategorija i sa ovim automobilom teže ka novim pobedama.