AKTUELNO

Društvena mreža ne prestaje da unapređuje svoje usluge.

Instagram aplikacija rešila je da doda nove funkcije za video i poruke koje korisnicima dozvoljavaju da privatno dele samouništavajuće poruke.

Nove funkcije čine Instagram sličnim Snapchatu jer sada možete da pošaljete foto i video poruke prijatelju, grupu ili prijateljima koje će nakon određenog vremena nestati.

Baš kao što je to slučaj sa Snapchatom, fotografije i video snimci koje pošaljete prijateljima nestaće nakon što ih oni vide, iako ne postoji ograničenje za to koliko dugo možete da ih gledate prvi put.

Instagram će vas čak i obavestiti ako neko pokuša da napravi screenshot ili pokuša da ponovo vidi vašu poruku.

Kako bi korisnici znali da su u pitanju poruke koje mogu da vide samo jednom, Instagram će ikonicu osobe koja ih šalje označiti krugom u boji, slično načinu na koje prikazuje Stories na vrhu glavnog feeda.

Ali to nije sve - korisnici će uskoro na raspolaganju imati i opciju video prenosa uživo, jednu od velikih mogućnosti koju nudi Fejsbuk.

Kada pravite priču, nakon novog apdejta moći ćete da pravite i video prenos uživo, a kada započnete strim, svi vaši prijatelji dobiće posebnu notifikaciju kako bi ga pratili i komentarisali.

Snimljeni video neće automatski biti postovan na profil korisnika.

I. P.

#Društvene mreže

#Fejsbuk

#Instagram

'