AKTUELNO

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i generalni direktor kompanije „Lukoil Srbija“ Denis Rjupin potpisali su danas trojne ugovore s predstavnicima Omladinskog pozorišta DADOV, Doma omladine i CEBEF-a o širenju i razvoju saradnje sa ciljem da se pruži podrška gradskim projektima i manifestacijama.

Damir Handanović, direktor CEBEFA-a, na svom instagram profilu objavio je da je danas potpisao ugovor sa Lukoilom čime se nastavlja pružanje podrške manifestacijama od značaja za Beograd.

- Danas sam u Skupštini grada potpisao ugovor kojim kompanija @lukoilsrbija nastavlja pružati podrsku manifestacijama od velikog znacaja za Grad. Potpisivanju su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, generalni direktor kompanije Lukoil Denis Rjupin, direktor Doma omladine Nenad Dragović, direktor Omladinskog pozorišta Dadov Vladimir Mijović - napisao je Handanović i dodao:

- Zahvalio sam se kompaniji Lukoil, i istakao da je važno pružanje podrške kulturnim manifestacijama u ovim vremenima i najavio predstojeći 49. FEST, koji će biti održan od 07. do 16. maja.

#Damir Handanovi

#Grad Beograd

#Lukoil