AKTUELNO

Dve devojčice od 8 i 17 godina lakše su povređene kada ih je udario automobil na Bežanijskoj kosi, dok je vozač koji ih je udario zadobio teške telesne povrede, od nasilnika koji je vozio iza njega.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 12 sati u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.

Udario devojčice na pešačkom prelazu

- Automobilom koji je udario devojčice upravljao je lekar oko 25 godina, i u vozilu je bio sa devojkom. Dogodilo se to da je udario devojčice na pešačkom prelazu. Pokušao je da ih izbegne, verujem da ih nije video od vozila koje je bilo u traci pored njega, pokušao je da ih izbegne ali nažalost nije uspeo. Srećom udarac nije bio jak. Mladić je odmah stao i izašao iz vozila, kao i njegova devojka - objašnjava izvor Informera i dodaje:

Izašao iz kola da pomogne, pa dobio batine

- Verujem da bi kao lekar mogao da deci pruži pomoć, ali u tom trenutku na njega se zaleteo vozač koji je vozio automobil iza njega. Taj vozač, verujem da decu nije ni pogledao, već je odamah krenuo pesnicama da udara lekara, delovalo je kao da je samo to čekao. Hajde što on nije pogledao decu, trebalo je bar da pusti lekara. Tim svojim postupkom je samo otežao dovoljno tešku situaciju - objasnio je sagovornik Informera.

Prema njegovim rečima i dok su devojčice bile na ulici od nasilnika su lekara spasili devojaka, prolaznici i ljudi koji su se tu zatekli.

"Ko zna koliko ga je puta udario pesnicama"

- Ko zna koliko ga je puta udario pesnicama i verujem da to što je udario devojčice apsolutno nije bio razlog tim batinama. Ne bi me čudilo da se nesreća dogodila samo zato što je lekar bežao od nasilnika. U svakom slučaju neko je zvao Hitnu pomoć i policiju. Pretučeni lekar koji je udario devojčice bio je nemoćan da pomogne, već je i njemu trebala lekarska pomoć, a muškarac koji ga je pretukao seo je u svoj automobil i pobegao sa mesta nesreće. Toliko o njegovim razlozima da pretuče čoveka - rekao je naš sagovornik.

Kako je objasnio devojčice i lekara koji ih je udario Hitna pomoć prevezla je u KBC Zemun.

Lekar zadobio teške povrede glave

- Lekar je primljen sa teškim telesnim povredama glave, a devojčice srećom imale su lake telesne povrede. Jedna je ostala u KBC Zemun dok je druga prevezena u Institut za majku i dete - objasnio je sagovornik Informera.

Prema nezvaničnim informacijama policija traga za vozačem koji je pretukao lekara koji je automobilom udario devojčice, i koji će svakako odgovarati za saobraćajnu nesreću koju je izazvao.

Autor: