AKTUELNO

Uskoro će moći da prima i posete.

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu pre tačno mesec dana, 23. oktobra, u Brestaču kod Pećinaca kada je skrenuo sa puta i prevnuo se sa svojim automobilom. Tom prilikom zadobio je višestruke prelome rebara, butne kosti, kuka. Bio je u veštačkoj komi, a zbog traume je kasnije ostao bez slezine i jednog bubrega.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Juče je, na dan krsne slave njegove porodice, konačno izašao iz životne opasnosti, o čemu svedoči fotografija koju je na Instagram nalogu objavila njegova majka Branka.

Inače, iako se Lazić oseća mnogo bolje i više nije životno ugrožen, on se još uvek nalazi na odeljenju intenzivne nege kako bi lekari pratili njegovo stanje.

Foto: Predrag Gajić

Pročitajte još: UVEK MEĐU SVETSKOM ELITOM: Marijana Mateus u društvu Viktorije Bekam, EVO ŠTA JOJ JE KREATORKA PRIREDILA! (FOTO)

Planirano je bilo da ga početkom ove nedelje prebacimo na odeljenje ortopedije, gde će nastaviti s oporavkom, ali je iznenada dobio povišenu temperaturu usled viremije i pada imuniteta. Zbog toga je i dalje u šok-sobi. Budući da viremija popušta, a on se oseća mnogo bolje, plan je da ga sutra, a najkasnije u ponedeljak, prebacimo na drugi sprat i drugo odeljenje, gde će, između ostalog, moći i da prima posete - rekao je jedan od lekara iz te ustanove.

Foto: Predrag Gajić

Pink.rs

#Darko Lazić

'