AKTUELNO

Da li će moći da zapeva?

Pevač Darko Lazić koji je u oktobru doživeo saobraćajnu nezgodu i zadobio teške povrede još uvek se oporavlja u banji u Mladenovcu. Bilo je glasina o tome da on zbog povreda više neće smeti da peva i napreže se, međutim njegov prijatelj, Marko Gačić, je oborio sve to.

Nije tačno da neće moći da peva, to su budalaštine, on i sada peva, ali vrlo malo, jer ne sme da forsira pluća. Ne sme da se napreže - kaže Marko, koji je sa koleginicom Nadicom Ademov posetio Lazića u njegovom apartmanu u banji, gde se nedeljama oporavlja nakon saobraćajne nezgode. Tom prilikom su svi zajedno zapevali, dok je Marko svirao harmoniku.
Sada je super kako mu je bilo, samo mu je malo dosadno, ali tu su mu devojka i majka, dolaze mu kolege i prijatelji svaki dan da mu ulepšaju boravak u banji. Svaki dan ima vežbe za levu nogu koja je atrofirala, jer je ležao dva meseca. Levu nogu sada ojačava, a desna treba da zaraste, pa će tek onda da krenu terapije i za tu nogu.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:Tražila od tate da joj pokaže zavoje: Darko Lazić posle tri meseca KONAČNO VIDEO ĆERKU! (FOTO)

Gačić je još naveo da je Darko veoma jak i da se ne sumnja da će sve to izdržati, takođe on navodi kako se pevač veoma raduje zbog Marinine trudnoće.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'