AKTUELNO

Svaka žena u mom životu igra svoju ulogu za Oskara - rekao je voditelj.

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić gostovao je danas u autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In" i tom prilikom otkrio neke detalje iz svog života za koje mnogi nisu znali.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je pitala svoje goste da li postoji neka životna uloga koju su imali, a za koju bi voleli da su dobili Oskara, ili postoji neko u njihovom okruženju ko zaslužuje ovu laskavu nagradu.

Svaka žena koja igra ulogu u mom životu igra je vrhunsi, igra je za Oskara i neponovljivo. Da li je to moja sreća, da li imam ja tu neke zasluge, to je nebitno, ali stvarno je tako. Počevši od moje majke, koja je odigrala ulogu ne za Oskara, nego za životno delo, potom moja žena koja igra iz dana u dan sve bolje i voleo bih da ta serija traje do kraja života. Što se tiče moje tašte, ona bi trebalo da dobije Oskara za sve, za najbolju akcionu scenu. Moja ćerka je daleko od Oskara, ona mora da se pokaže još, vadi mi mast - rekao je Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILA JE PRVA SRPSKA ROK HEROINA: U nju su bili zaljubljeni svi muškarci tog doba, živela je kao BESKUĆNIK, a umrla je sama i zaboravljena u napuštenoj garaži!

Izjava o tome kako je njegova tašta zaslužila Oskara za najbolju akcionu scenu izazvala je opšti smeh u studiju i gromoglasan aplauz publike.

R. L.

#Magazin In

#Milan Kalinić

'