AKTUELNO

Mada to mnogi nisu očekivali, glumica je priznala kako je još kao mlada imala jedan estetski zahvat.

U emisiji "Ja to tako" se nametnula tema o tome koliko je lepota važna u današnje vreme, kao i da će uskoro biti sramota ako neko ne izgleda dobro.

- Kad sam prvi put bila mlada, nisam bila lepa. I muškarci su mi uvek govorili kako sam zanimljiva, a ne bi se prevarili da kažu da sam lepa. Međutim, sad mi kažu da jesam lepa. Pamet sam dokazala, zdravlje osvojila, ostalo mi je samo da bildujem mišiće i da budem lepa - rekla je Maja Volk.

Foto: Printscreen

Iako je imala oscilacije kada je kilaža u pitanju, Leontina se uvek osećala dobro u svojoj koži.

- Volim da jedem i ne smeta mi kad se ugojim. Jednom sam se ugojila 25 kila, pa onda naglo smršam. Sada toliko radim da ne stižem da jedem, pa ni da se ugojim - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: Printscreen

Na pitanje šta bi ukinula iz ženskog sveta da može - štikle, šminku, estetske operacije, frizera ili depilaciju - Neda je iskreno odgovorila.

- Ništa ja tu ne bih dirala, što bi rekao Čola. Ali standardi lepote postavljeni u Srbiji su toliko nakaradni, da ja ne znam, verovatno tako izgledamo samo mi i možda neka Moldavka. Sve je napumpano, naduto, sve kipi, a noge kao dživdžan. I onda misle da će, ako takoizgledaju, uhvatiti nekog fudbalera. Ukinula bih nesigurnost i gubljenje samopouzdanja - rekla je Neda Ukraden, dok je Leontina dodala da bi ukinula štikle.

Foto: Printscreen

- Ja ništa ne bih ukinula sa tog spisak. Estetsku operaciju sam imala, operisala sam klempave uši, štikle volim da nosim, depilacija je neophodna, tako da ne bih ništa ukinula - bila je iskrena Milena Vasić.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Autor: M. Đurović

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Leontina Vukomanović

#Maja Volk

#Milena Vasić

#Neda Ukraden

#glumica

'