AKTUELNO

Pokušao je da se opravda, ali mu nije pošlo za rukom.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Pitanje je stiglo za Baneta Čolaka, a odnosilo se na njegov odnos sa Doroteom Jovanović. Naime, njih dvoje proveli su zajedno noć u zatvoru, kada je Čolak iskoristio priliku, pa mazio plavušu, a svoj postupak opravdao kao da je Dorotea mesečarila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Doroteu primio u zatvor, zagrlio je kao sestru. Ako je ona to protumačila na drugačji način ja nisam mislio tako. Nisam je vaćario. Spavala mi je na ruci. Niti me zanima ta devojka niti imam neke aspriacije prema njoj - rekao je Bane.
Otišla sam u zatvor. Tamo sam sa Banetom normalno komunicirala i nisam očekivala da će da mi ruku zavuče ruku ispod tunike. On je ljubomoran i želi da uradi Zerini nešto samo da bi joj naškodio. Ja sam njemu rekla da ga gledam kao seksualnog teletabisa, a ne kao muškarca. Ja se njemu ne sviđam, on je hteo da napakosti Zerini - odgovorila je Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBORIO LIČNI REKORD: Juče su David i Ervin pojeli isti broj limunova, a evo kako su se pokazali u današnjem dvoboju! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Bane Čolak

'